Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (7.82 secunde)
O femeie a murit iar doua persoane sunt ranite, cu arsuri, in urma unei explozii urmate de incendiu care s-a produs, vineri dimineata, intr-o casa de pe strada Dunarii din Cluj-Napoca, unde functiona o pensiune.
Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, indicatorii tehnico-economici pentru proiectul metroului din Cluj-Napoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Carbunaru.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Un nou prototip de masina electrica a fost gandit, conceput si dezvoltat la Cluj-Napoca. Prototipul, inceput in urma cu patru ani, a fost gandit de Newcar4future, un start-up pornit si finantat de Voicu Oprean, fondator al companiei IT Arobs, impreuna cu alti pasionati de inginerie.
Sunt acuzatii grave la adresa medicilor de la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca dupa ce mai multi bebelusi au murit la cateva zile de la nastere.
Un pic de sfidare, as spune, la fel cum mi s-a parut si declaratia liderului acestei Uniuni, Marko Bela, care a spus ca e absurd ca in Cluj-Napoca, unde, zice el, traiesc 80.000 de maghiari, sa nu se asigure folosirea limbii maghiare in viata publica.
Doi politisti locali din Cluj-Napoca au fost filmati cand au parcat neregulamentar masina de serviciu si aveau girofarul in functiune pentru a cumpara mancare de la un fast-food.
Pompierii de la Detasamentele 1 si 2 din Cluj Napoca au intervenit noaptea trecut la un incendiu produs la un spital privat.
21 de masini care apartineau studentilor din Cluj-Napoca au fost vandalizate in parcarea din apropierea caminului. Politistii lucreaza pentru a da de urma autorilor.
Petrolul Ploiesti - FCSB 0-2 Etapa 13 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Dawa '45+2, Fl. ... Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: ... Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR:
Un carambol a avut loc, luni dimineata, pe o strada din Cluj-Napoca. In accident au fost implicate o autospeciala a Politiei si alte trei masini.
Horatiu Fesnic (Cluj-Napoca), A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), A2: Valentin Avram (Bucuresti), Arbitru VAR: Mariana Trandafir (Bucuresti), AVAR: Catalin Popa (Pitesti)
FCU CRAIOVA (4-2-3-1): ... Giovanni Costantino POLI IASI (4-4-2): ... Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca). ... Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare) Arbitru VAR:
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania. ... Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
In 2008, Lakatos Petru a fost ales deputat UDMR in colegiul 2 Bihor cu 13.732 de voturi. ... Acum patru ani, Frunzulica a fost ales deputat PSD in colegiul uninominal nr.7 din Olt cu 11.205 voturi.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
"Rezultatele acestei atitudini iresponsabile, sustinute doar de orgolii, vanitati si ambitii personale, stimulate de doi aventurieri politici de la Cluj (in niciun caz Grup), au dus PSD la pierderea locului intai pe esichierul politic romanesc, fiind la mana PD-L", acuza Cozmanca.
google-analytics.com